Prejsť na menu tejto sekcie
|
Prejsť na obsah
ÚĽUV
Kontakty
Novinky
Encyklopédie
Publikácie
Knižnica
Múzeum
Škola remesiel
Pre výrobcov
Druhy syrov
Vyhľadať
v názve:
v texte:
Rozšírené vyhľadávanie
Zobraziť:
Celý zoznam
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
6 položiek
Zoradiť:
abecedne
|
podľa dátumu pridania
hrudka
- – ovčí syr v tvare hrudy.
oštiepok
- – ovčí syr typického vajcovitého tvaru, s jednoduchými geometrickými vzormi na povrchu, konzervovaný údením.
ovčí syr
- – výrobok z mliečnej zrazeniny vzniknutej použitím syridla (kľagu).
parenica
- – parený syr z čerstvej syrovej hmoty.
syrek
- – veľkonočné jedlo bochníkového tvaru z mlieka a vajec.
syridlo
- (kľag) – kvasná tekutina používaná na kýšenie mlieka pri salašnom chove oviec.
OK
Prihlásenie
Registrácia
Prejsť na výber sekcie
|
Prejsť na obsah
VIRTUÁLNA GALÉRIA
Tradičné remeslá a domácke výroby
Tradičný odev Slovenska
Výrobky ÚĽUV
Výrobcovia
Mediálni partneri:
Spolupráca:
ULUV.sk
>
Encyklopédie
>
Materiály
>
Druhy syrov